Medailleregen in 2e Exloermond

Afgelopen zaterdag 30 mei werd er in de Hunsowhal in 2e Exloërmond de toestelfinale gehouden als afsluitende wedstrijd van 3 onderlinge turnwedstrijden seizoen 2014/2015. Deze wedstrijden worden georganiseerd door Anke Rűtze en Gert Spijkerboor en zij worden daarbij ondersteund door één van de deelnemende verenigingen. Afgelopen zaterdag was gymvereniging MSK uit Musselkanaal de organiserende vereniging.
De verenigingen die dit seizoen van de partij waren zijn Amicitia, Deko, Det, Jahn II, MSK, TC Noord, Tonegido en GV Volhouden.
Er waren weer een groot aantal deelneemsters aanwezig die per toestel (vloer, balk, brug en sprong) en per niveau kans maakten op een medaille. De sfeer was goed en de deelneemsters hadden allemaal de kans om te laten zien wat ze hebben geleerd tijdens de lessen. Doordat er per toestel kans was op een medaille ontstond er een ware medailleregen.
Ook was er een beker voor de turnster die het best heeft gepresteerd over de afgelopen 3 wedstrijden, zowel voor de voorgeschreven oefeningen als voor de keuze oefeningen. De winnares voor de voorgeschreven oefeningen is Kaylee Hossteenge en de beker voor de keuze oefeningen is voor Kyra Wardenburg.
Al met al een mooie afsluiter van het turnseizoen 2014/2015!!!