Tweede Onderlinge Wedstrijden

Zaterdag 25 januari vond de tweede onderlinge wedstrijd plaats. Dit keer kwamen er 12 turnsters in actie voor MSK. Tijdens de wedstrijd lieten alle dames zien dat ze gegroeid zijn en de oefeningen beter beheersten dan de vorige keer. Een mooie vooruitgang met mooie resultaten!

1e plaats: Jolein Hemmen, Myron Hulshof, Leonie Kaijser en Vera Dam

2e plaats: Benthe Berends en Dianne Bouwman

3e plaats: Lieke Buurman en Loes Haan

Floor Benus 5de , Nomi Lanting 7de , Nova Bruinsma 8ste en Desiree Jonker 8ste.

 

Eerste  onderlinge wedstrijd

Zaterdag 14 december vond de eerste onderlinge wedstrijd plaats van de drie in 2e Exloërmond. Onze vereniging doet sinds dit jaar voor het eerst mee aan deze onderlinge wedstrijden. Een mooie voorbereiding op de KNGU wedstrijden.

De dag begon vroeg, de warming up was namelijk al om half 8. Alle turnsters mochten in de eerste wedstrijd deelnemen. In de middag zou Vera Dam in actie komen maar helaas moest zij zich afmelden vanwege een knieblessure.

De dames lieten mooie oefeningen zien, hier en daar werd wel wat vergeten. Vooral balk was een lastig onderdeel. Sowieso is de balk bij de meeste dames niet hun favoriet, hadden ze ook nog de pech dat twee weken geleden onze balken mee zijn genomen omdat ze opnieuw werden bekleed. Twee weken niet kunnen trainen op de balk is dan ook zeker niet gunstig. Maar de dames deden hun best om de oefening zo goed mogelijk af te werken. Al met al werden er mooie oefeningen geturnd en kunnen de dames tevreden terug kijken!

1e plaats: Jolein Hemmen, Myron Hulshof en Leonie Kayser

2e plaats: Nomi Lanting, Benthe Berends en Lieke Buurman

3e plaats: Loes Haan en Dianne Bouwman

Desiree Jonker 8e , Floor Benus 9de en Nova Bruinsma 10de.