Welkom op de website van de gymnastiekvereniging MSK.

MSK Gymnastiek de leukste gymvereniging van Musselkanaal, waarbij plezier in de sport voorop staat. Al 90 jaar is MSK Gym niet meer weg te denken in de turn en gymwereld en ook niet in ons dorp. MSK Gymnastiek biedt diverse disciplines gym, turnen, acro, jumping4kids, jumping4ever, jazz en de combigym. Diverse vormen van gym die je op recreatief en wedstrijd niveau kunt beoefenen. Veel plezier bij het bekijken van de website en hopelijk tot in de gymzaal.


Nieuwe leden

Wil je lid worden van onze vereniging dan ben je van harte welkom! Voor de lestijden verwijzen we graag naar tabblad lessen. De trainers vinden het prettig om even kennis te maken met het lid en één van de ouders/verzorgers (bij jeugdleden) voor aanvang van de les. De ouders ontvangen dan direct het inschrijfformulier met verenigingsinformatie, vraag hier gerust naar. De 1e twee lessen zijn proeflessen, zodat je kunt kijken of de sport iets voor jou is en zijn uiteraard gratis. De trainingen worden gegeven in de gymzaal Fr. Nanningstraat. Voor acrotrainingen worden er aan het einde van het seizoen open trainingen gegeven, omdat zij trainen in duo's of trio's is instromen niet mogelijk. Voor alle andere lessen is instroom geen probleem. Bij de 1e incasso wordt de contributie voor die maand vermeerderd met de KNGU bijdrage voor de rest van het jaar geïncasseerd.Start seizoen

Op 3 september zijn de scholen weer van start gegaan. Ook de trainingen bij MSK gym zijn weer begonnen. De trainers hebben er zin in, ze hebben allerlei leuke en leerzame trainingen op het programma staan.

TIP: De agenda voor het komend seizoen is weer bijgewerkt!

Leden en toekomstige leden zijn weer van harte welkom in de gymzaal aan de Fr. Nanningstraat. Tot in de gymzaal.


Poeisz Jeugd Sponsor Actie

Vrijdag 20 april hebben we tijdens het Poiesz jeugd Sponsor Gala een cheque ontvangen van maar liefst €1105! Bij deze willen we Poeisz en alle mensen die muntjes in de buis van MSK gym gedaan hebben, daarvoor hartelijk bedanken!


NTSB wedstrijd in Musselkanaal

10 maart heeft MSK gymnastiek samen met de KNGU een turnwedstrijd georganiseerd. Een zeer geslaagd evenement. Ook succesvol voor 3 turnsters van onze vereniging. Leonie vertrok met goud naar huis. Dianne ontving een mooie zilveren medaille en Nomi mocht een bronzen plak in ontvangst nemen. Dames gefeliciteerd. Jordi maakte een mooie film van het evenement.

 


NL Doet

Vrijdag 9 en 10 maart hebben wij hulp gehad van heel veel vrijwilligers.Dames en heren bedankt! Dank zij jullie was het mogelijk om de turnwedstrijd te organiseren.

 


Steun MSK Gymnastiek met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Musselkanaal. #PoieszJSA.. Vergeet u niet te stemmen op onze club. Wij blij u blij, want u maakt, iedere week, kans op een mooie prijs. https://www.poiesz-supermarkten.nl/toolkit/jsa-stemactie


 

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

De actie van de Rabobank Clubkas Campagne voor 2018 is perfect verlopen. Het bedrag voor de zachte mat,een grote wens van de J4E groep, hebben we behaalt met de stemmen en het filmpje. De mat is besteld. Bij de Klinker in Winschoten zagen we allemaal blije vertegenwoordigers van maar liefst 335 verenigingen. Wat een prachtige actie van de Rabobank, deze bank is echt betrokken bij de samenleving. Alle verenigingen gefeliciteerd met het bedrag, doe er iets goeds mee. Onze vereniging doet volgend jaar graag weer mee. Bankiert u wel bij de Rabobank, maar bent u geen lid van de bank?

  • Het lid worden is GRATIS
  • Als lid ontvang je van de Rabobank diverse voordelen, zoals ons ledenmagazine en ledenaanbiedingen.
  • Alleen als lid kun je tussen 8 en 22 februari op ons stemmen en zo onze kans op een bijdrage van de Rabobank aan onze ‘clubkas’ vergroten.

Direct lid worden

Dan mag u volgend jaar ook stemmen op MSK Gym.


Sinterklaasfeest

Vrijdag 1 december Is Sinterklaas op bezoek geweest in de gymzaal aan de Fr. Nanningstraat. Wifred Hulshof heeft hiervan foto's gemaakt.
Wil je ze bekijken? Klik dan hier.


GRIEZELEN IN DE HERFSTVAKANTIE

Maar liefst 30 leden hebben tijdens de herfstvakantie genoten van een leuk griezelfestijn. Een spannende film, mooi verkleed en lekkere popcorn.


FAKKELOPTOCHT

De fakkeloptocht was een groot succes en de show fantastisch. Op onze facebookpagina staat een leuke film met brandweerman Sam en leden in de hoofdrol.


Movie Night

Zaterdag 24 juni hebben de leden van MSK gym een geweldige show opgevoerd in sporthal "de Veenhorst".

Foto's gemaakt door Wilfred Hulshof en Mieke Folkers.


 

Circusgym bij MSK Gymnastiek

MSK Gymnastiek start met een nieuwe groep. Iedere dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur zal onze nieuwe trainster Joy Hofman circusgym gaan geven. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom. Op verzoek is de leeftijdsgrens verlaagd. Acrobatiek, trapeze, jongleren en nog veel meer het komt allemaal aan bod. Heb je zin om mee te doen, kom achter je computer vandaan, trek je sportkleren aan en op naar de Fr. Nanningstraat in Musselkanaal. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door:


Tot ziens juf Anja - Welkom voor juf Joy

Anja bedankt voor al die jaren lesgeven, met veel geduld, met een lach, met inzet. En nu verder naar andere mooie ervaringen. Anja bedankt en tot ziens!

Gelukkig hebben we Joy Hofman bereid gevonden om na de meivakantie de lessen van Anja over te nemen bij onze jongens en meidengroep. Op de dinsdag eerst de meiden van 16.00-17.00 en daarna de jongens van 17.00-18.00. Daarna iets nieuws voor onze vereniging van 18.00-19.00 uur circusgym, voor al onze acrobaten. Joy welkom bij de club, we hopen op een mooie en sportieve samenwerking!


Happy Cup

Zeven MSK-teams hebben zaterdag 15 april de Happy Cup in Oostwold glans gegeven met uitstekende oefeningen. Iedereen ging happy naar huis met een welverdiende medaille!

Foto's gemaakt door Wilfred Hulshof


Instapturnen

Zaterdag 1 april hebben de instapturnsters aan jury en publiek laten zien wat ze op de diverse toestellen kunnen. Alle turnsters zijn beloond met een turndiploma en een medaille.

Foto's gemaakt door Wilfred Hulshof


 

Notenactie

Ook dit jaar houdt onze vereniging weer de jaarlijkse notenactie. Briefjes kun je inleveren tot en met 31 maart aanstaande. Heb je geen briefje ontvangen klik dan hier. Wie gaat er dit jaar met de prijs van door?

 


HELPT U ONS MEE DE POEISZ JEUGDSPONSOR ACTIE GAAT VAN START!

Door boodschappen te doen kunt u sparen voor onze club. Vorig jaar hebben we een mooi bedrag verdiend met deze actie. Deze week ontvangt u heel veel munten bij de volgende producten.


Succes in eigen huis voor MSK

Met twee bronzen medailles en veel kwalificaties voor de districtsfinale heeft MSK een geweldige thuiswedstrijd achter de rug. De tien teams lieten stuk voor stuk een puike oefening zien. De duo’s Leonie en Merel en Lisa en Liselotte mochten daarmee het podium op met een sterke derde plek. Dat is goed voor een plaats in de districtfinale in Ureterp. Ook Dianne en Desiree en Manon en Floor hebben met hun vierde en vijfde positie een plek verovert in de volgende ronde.
Rondom de wedstrijd in Musselkanaal waren weer tientallen vrijwilligers actief. MSK bedankt hen en alle turnsters voor een mooie dag.

Foto's gemaakt door Wilfred Hulshof

Meer foto's zijn te vinden op de FaceBookpagina van MSK gym
Kijk voor filmjes van de wedstrijd op ons Youtube kanaal.


NL DOET

11 maart is het een dag voor de vrijwilliger. Lekker klussen voor onze club. Je bent van harte welkom. We willen graag wat decorstukken maken en zoeken handige mensen. Voor mensen die het leuk vinden om kostuums te maken is er ook werk voldoende, want 24 juni houden wij ons gymgala en dat willen we graag opluisteren. Ook in de gymzaal is er nog het één en ander te doen. Kortom meldt je aan bij NL Doet en help een handje mee. Opgeven kan nu door op het onderstaand plaatje te klikken en uw gegevens in te vullen. Tot 11 maart.

 

Grote clubactie

De verkoop van de grote clubactie loten is afgerond. 8 december is de trekking en nu maar hopen dat er mooie prijzen worden ontvangen. Wist je dat er Dianne een SUPERLOT heeft verkocht. Dit lot staat voor maar liefst 50 gewone loten en is gekocht door BZN Asbestsanering uit Tweede Exloermond. Wij willen BZN Asbestsanering hartelijk danken voor hun sponsoring.

Wist je dat er 1241 loten zijn verkocht. Een top prestatie van onze leden. Hiervoor hebben de leden kunnen sparen.


Sinterklaasfeest

Vrijdag 25 november Is Sinterklaas op bezoek geweest in de gymzaal aan de Fr. Nanningstraat. Wifred Hulshof heeft hiervan foto's gemaakt.
Wil je ze bekijken? Klik dan hier.


Fakkeloptocht 15 oktober

MSK Gymnastiek heeft ook dit jaar weer de fakkeloptocht gelopen. Ook muziekkrops Amicitia was weer van de partij. Om 19.30 uur vertrok de stoet richting het vuur en lichtspektakel. Op deze wijze heeft Musselkanaal de winkelweek van 2016 op spectaculaire wijze afgesloten. De fakkels zijn beschikbaar gesteld door verfzaak Muller. We hebben op onze facebook pagina een film met impressie geplaatst.


Nijntje beweegdploma 12 oktober

Heel erg trots zijn we op onze peuters en kleuters, zij hebben het beweegdiploma van de KNGU ontvangen. Allemaal blije gezichten. Onder het toezient oog van ouders, grootouders hebben zij de oefeningen gedaan, het was heel erg gezellig. Iedereen bedankt voor hun aanwezigheid!


Seizoensafsluiting

Zaterdag 9 juli is het seizoen afgesloten met een vossenjacht in het dorp. Nadat alle vossen gevonden waren was er voor iedereen een boodje hamburger.


Een fijne zomervakantie gewenst!

Voor iedereen die meegeholpen heeft: Hartelijk dank voor je inzet!
Klik hier voor foto's


Onderlinge wedstrijd

Tijdens de laatste wedstrijd van dit seizoen hebben 22 turnsters erg hun best gedaan. Het was een hele gezellige wedstrijd in de sporthal van Tweede Exloërmond. Maar liefst 47 medailles brachten de meisjes mee naar huis. Een mooie afsluiting van een geslaagd wedstrijdseizoen. Gefeliciteerd dames.


Avond4daagse

De avond4daagse was ook dit jaar een succes. Maar liefst 718 deelnemers hebben meegedaan. Onze vereniging heeft met de onderstaande groep meegelopen. Het was super gezellig. Volgend jaar weer?


Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Vrijdag 15 april mochten we in Leeuwarden een cheque in ontvangst nemen van maar liefst €1272,- Geweldig dat Poiesz supermarkten deze aktie heeft ten bate van de plaatselijke jeugdsport! Hartelijk dank, natuurlijk in de eerste plaats aan Poiesz, maar ook aan iedereen die spaarmunten in de buis van MSK gym heeft gedaan.


Vrijwilligers dragen bij aan turnspektakel MSK

Sporthal de Veenhorst in Musselkanaal was op zaterdag 12 maart het decor van een turnstrijd met een bijzonder tintje. Aan de officiële KNGU wedstrijd werken deze dag vrijwilligers mee in het kader van NL-Doet. Zo dragen de samenleving van Musselkanaal en gymnastiekvereniging MSK bij aan de succesvolle landelijke vrijwilligersdag van het Oranje Fonds.

Gymnastiekvereniging MSK heeft ook voor deze opzet gekozen, omdat de turndag in de week van het sportplezier valt.  Voor de vereniging staat plezier altijd voorop in deze prachtige sport. Met het combineren van sport en plezier hoopt gymnastiekvereniging MSK sporters, supporters en vrijwilligers een inspirerende dag te bieden.

Naast de eigen vrijwilligers krijgt de vereniging ook de hulp van mensen uit de omgeving die zich via internet hebben opgegeven. Wethouder Peter Gelling, van de gemeente Stadskanaal, zal ook aanwezig zijn. Hij zal de speaker van dienst zijn in de ochtend.

Turnsters van bijna 20 verenigingen uit de provincie Groningen laten zaterdag zien wat ze in huis hebben. De inzet is een finaleplek voor de provinciale eindstrijd eind mei in Uithuizen.

Kijk op facebook voor een geweldige samenvatting gemaakt door Jordi van der Werf.


Paasactie/notenactie

We hebben ook dit jaar weer Californische walnoten, hazelnoten en chocolade paaseitjes verkocht. De teller is blijven steken op 500 zakjes. Geen slechte prestatie, want dit is niet de enige activiteit van de vereniging de laatste tijd. Veel aandacht gaat uit naar de jeugdsponsoractie van de Poiesz en ook voor NL doet zijn onze vrijwilligers druk geweest.

De winnaars van dit jaar zijn: 1e plek: Romee Mensen, 2e plek: Michelle en Denise Vos en de 3e plek gaat naar Esmee en Tess Folkers. Meiden gefeliciteerd. Alle leden die mee gewerkt hebben aan deze actie: Bedankt!


Poiesz Jeugdsponor Actie 2016

13 februari hebben we erg ons best gedaan om munten te scoren bij de Poiesz. Toch mooi dat een supermarkt een dergelijke actie organiseert ten gunste van de verenigingen van ons dorp. Alle deelnemende verenigingen profiteren van deze actie en krijgen een bedrag om te besteden ten gunste van de jeugdleden. Namens alle jeugdleden bedanken we nu alvast de Poiesz Supermarkt in Musselkanaal!

 


Verende vloer

De verende vloer is in gebruik genomen. En springen maar.


Wedstrijden

De KNGU wedstrijden acro en turnen zijn voor dit seizoen weer van start gegaan. Wij wensen alle turnsters en acromeiden veel succes toe dit seizoen. Het is soms best spannend en lijkt prestatie gericht. Maar plezier staat voorop. Sommige meiden zijn een niveau omhoog gegaan dit jaar voor hen is de ervaring belangrijker dan de behaalde plek.

Vergeet vooral niet te genieten!

Foto: Acromeiden tijdens de wedstrijd in Leek van 23 januari 2016.


Gymgala Kerst

Zaterdag 12 december hebben we mogen genieten van alle optredens tijdens het MSK Gymgala "Het Kersttheater". In de sporthal de Veenhorst mochten al onze sterren optreden. En wat een spektakel hebben we gezien, de leden hebben echt hun best gedaan. Supertrots mogen wij zijn op de leden en alle vrijwilligers die deze prachtige avond hebben mogelijk gemaakt. Engeltjes, sneeuwpoppen, rendieren en de Kerstman ze waren allemaal aanwezig.

Foto's gemaakt door Wilfred Hulshof vindt u hier.
Van de uitvoering wordt ook een dvd gemaak. Een voorproefje hiervan staat hieronder.

 


Sinterklaasfeest

Het was heel gezellig tijdens het Sinterklaasfeest in de Fr.Nanningstraat op 27 november. De kinderen deden voor Sinterklaas een toestelparcour en zijn drie Pieten deden vrolijk mee. Daarna mochten de kinderen in groepjes nog even bij de Sint komen. Van de Sint ontvingen de kinderen een kleinigheidje. Kortom veel blije gezichten en daarna moe maar voldaan weer naar huis. Op naar het volgende feest: 12 december GYMGALA!!

Foto's zijn dit jaar gemaakt door Mieke Folkers.


Grote Clubactie

Leden die heel goed hun best gedaan hebben met de verkoop van Grote Clubactie loten ontvangen nog een kortingsbon van een atractiepark, zodra wij deze bonnen hebben ontvangen krijg je bericht.


Jaarvergadering

Tijdens de jaarvergadering hebben de aanwezigen alle in's en out's van onze vereniging kunnen horen. Herald Folkers heeft de voorzittershamer in ontvangst mogen nemen. We hebben Albert Mezach in het zonnetje gezet, omdat hij zijn functie na 10 jaar inzet heeft overgedragen. Beatrice Folkers heeft de taak van algemeen bestuurslid overgenomen. We willen Albert heel erg bedanken voor zijn inzet en wensen Beatrice veel succes en plezier als bestuurslid.Leden wedstrijdcommissie TD Groningen

Rechts op de foto staat Beatrice Folkers. Beatrice is de moeder van onze turnster Merel Folkers. Beatrice neemt dit jaar voor het eerst deel aan de wedstrijdcommissie TD Groningen. Wij wensen Beatrice en de overige leden van de wedstrijdcommissie veel succes met de werkzaamheden.


Fakkeloptocht

Zaterdag 10 oktober heeft de ondernemersvereniging een fakkeloptocht georganiseerd. Het was goed geregeld en de opkomst was ook geweldig. We liepen richting het vuurwerk onder begeleiding van Muziekkorps Amicitia. Na het vuurwerk hebben veel leden zich nog vermaakt op de kermis. Kortom een geslaagde activiteit!

Foto's gemaakt door Wilfred Hulshof.


Grote clubactie

Heeft u al loten gekocht voor de grote clubactie? Onze leden doen erg hun best de teller staat al op meer dan 1000 loten. U DOET TOCH OOK MEE? Loten kopen kan nog steeds. U kunt nog loten bestellen via automaitsche incasso of via de online verkoop methode. Gebruik hiervoor onderstaande link http://clubactie.nl/actie/MSKGymnastiekMusselkanaal Klik hier voor de brief.


Nieuw clubtenue

Onderstaand onze fotomodellen in de dop " Amber en Myron". Zij showen het nieuwe clubtenue van onze vereniging. Een prachtig pakje dat weer jaren mee kan. Voor de jongens is er een bijpassend hemdje of pak.

Bij de jongensgroep, meidengroep en Jumping4Kids hebben de leden inmiddels de pakjes gepast. De leden zijn enthousiast.

De informatie over het nieuwe clubtenue wordt aan alle leden uitgereikt en is hier na te lezen. Maar liefst 80 leden hebben inmiddels een turnpakje besteld. Wilt u alsnog een turnpakje bestellen neemt u dan contact op met één van onze bestuursleden, zij helpen u graag verder.

De combigroep, Jumping4Ever en een aantal Doerakkers hebben gekozen voor een t-shirt met opdruk, deze is voor € 15,00 te bestellen via webmaster@mskgym.nl.


27 juni Seizoensafsluiting

Ieder jaar organiseert MSK een activiteit aan het einde van het seizoen. Dit maal geen turnevent of clubkampioenschap, maar een spel in het centrum van ons dorp.
Manon en Marcella, hartelijk dank voor het organiseren!

Na afloop hebben alle kinderen een lekker broodje hamburger gegeten.

Klik hier voor de foto's gemaakt door Wilfred Hulshof.


Juf Paulien is getrouwd

Vrijdag 5 juni is juf Paulien in het huwelijksbootje gestapt met Pim.
Namens MSK gym: Hartelijk gefeliciteerd!


Medailleregen in 2e Exloermond

Afgelopen zaterdag 30 mei werd er in de Hunsowhal in 2e Exloërmond de toestelfinale gehouden als afsluitende wedstrijd van 3 onderlinge turnwedstrijden seizoen 2014/2015. Deze wedstrijden worden georganiseerd door Anke Rűtze en Gert Spijkerboor en zij worden daarbij ondersteund door één van de deelnemende verenigingen. Afgelopen zaterdag was gymvereniging MSK uit Musselkanaal de organiserende vereniging.
De verenigingen die dit seizoen van de partij waren zijn Amicitia, Deko, Det, Jahn II, MSK, TC Noord, Tonegido en GV Volhouden.
Er waren weer een groot aantal deelneemsters aanwezig die per toestel (vloer, balk, brug en sprong) en per niveau kans maakten op een medaille.
Lees verder......


Geslaagde wandelvierdaagse 2015

MSK gymnastiek heeft met 31 deelnemers met de 2e wandelvierdaagse in Musselkanaal hun beste beentjes voortgezet. Het was reuze gezellig. En de laatste avond liepen onze kanjers met het spandoek. Iedereen heeft de tocht volbracht en ging met een mooie medaille naar huis. Volgend jaar weer?


Westen Wonen

De vloer van het verwarmingshok is door Westen Wonen geegaliseert. Een mooie gladde vloer. Hopelijk kunnen we er jarenlang plezier van hebben. Het materiaal is belangenloos beschikbaar gesteld. Wij willen Westen Wonen en hun medewerkers hartelijk bedanken voor hun medewerking!


Kanaalstreek kleurt weer oranje

Even schrikken voor Levi, afgelopen woensdag stond hij op zijn kop op de voorpagina van de Kanaalstreek. Levi van Vliet was een van de deelnemers van de Jumping4Ever groep die een demonstratie verzorgde tijdens de Koningsmarkt. Het zag er spectaculair uit, wil je het filmpje bekijken kijk dan op de videopagina.


Proefles Acro

Top drukte was het op donderdag 30 april in de Fr.Nanningstraat tijdens de proeflessen acro. Maar liefst 30 dames/meisjes waren er in de zaal. Hopelijk vonden juliie het zo leuk dat jullie nog een keer willen komen. De volgende proefles zal plaats vinden op 28 mei, de deelnemers van 30 april ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Ook andere belangstellende mogen een keertje komen meedoen.


Juryleden geslaagd

Alweer enige tijd geleden hebben de dames Henriette Luiten en Carla Bouwman de jury-cursus Acro D/E-lijn met goed gevolg afgerond. Inmiddels hebben ze al enige wedstrijdervaring als jurylid opgedaan.
Ze hebben een tijd terug al felicitaties mogen ontvangen met een daarbij horend aardigheidje.
De vereniging is blij met deze nieuwe juryleden, want zonder juryleden kunnen onze meiden niet meedoen aan wedstrijden. Veel succes met jureren!!!


Handen uit de mouwen met NL Doet

Een aantal vrijwilligers van onze vereniging hebben zaterdag meegewerkt met onze NL Doet actie in de gymzaal van de Fr Nanningstraat. Er is veel werk verzet. Er zijn blokken gemaakt voor onder de dubbele minitrampoline, zodat de leden niet alleen op een schuin vlak kunnen springen, maar ook op een recht vlak. Er is een kist gemaakt voor de blower van de tumblingbaan, dat scheelt enorm veel lawaai. Er zijn opberg mogelijkheden gecreërd in het verwarmingshok en de planken zijn geschilderd. Het toestelhok en het materiaal is een keer goed schoon gemaakt. Er zijn foto's gemaakt, zodat iedereen kan zien hoe je de toestellen moet opbergen. Het scheidsrechters hokje en de kasten zijn grondig schoon gemaakt. En de hele vloer in de sportzaal is gedweild. Hulde aan de fanatieke poetsers en klussers. Bedankt! De vereniging wil ook het Oranjefonds bedanken, deze stichting heeft het initiatief genomen voor deze dag en op deze manier dragen we met elkaar bij aan een betere samenleving.


Paasactie/notenactie

Op 5 en 6 april van dit is jaar het weer Pasen en net als voorgaande jaren hebben we weer een paasactie/notenactie. Tjalda en Carry hebben weer hun best gedaan om de actie goed te laten verlopen.

Zaterdag 28 maart zijn de bezorgers op pad geweest met de bestelling, wij bedanken hun voor het verzette werk. Heeft u de bestelling nog niet ontvangen, omdat u niet thuis was of de deurbel niet gehoord, wilt u dan zo snel mogelijk mailtje sturen naar webmaster@mskgym.nl. Wij zullen dan een afspraak met u maken om de bestelling alsnog te bezorgen.

780 zakjes met paaseitjes of noten zijn er verkocht! Een top prestatie, bedankt! Voor de prijswinnaars heeft Lena van de Notenkraker een prijsje beschikbaar gesteld.

De Winnaars:

1: Loes Haan
2: Nova Bruinsma
3: Femke Schoo


MSK gym strak in pak

De turn- en acroselectie van MSK kan zich vanaf dit seizoen presenteren in gloednieuwe trainingspakken. De aanschaf van de trainingspakken is mogelijk gemaakt door slagerij Ten Hoff uit Musselkanaal. De turnsters hebben met een worstenactie de trainingspakken bij elkaar verdiend. De start werd gemaakt tijdens de gezondheidsmarkt in Musselkanaal. De weken erna hebben de turnsters zoveel mogelijk worsten verkocht aan familie, vrienden en kennissen. Dit was een groot succes.


Jolein turnt knappe wedstrijd.

Zaterdag 31 januari en 1 februari waren er turnwedstrijden in Tweede Exloërmond. Tijdens deze KNGU-wedstrijden konden de turnsters van de derde divisie zich plaatsen voor de halve finales van het NK.

Voor MSK kwam er zondag één turnsters in actie in de categorie jeugd N4. Jolein Hemmen begon in een sterk deelnemersveld goed aan de brug. Met een keurige salto af tot stand. Vervolgens liet ze een strakke balkoefening zien wat uiteindelijk resulteerde in het vijfde cijfer op dit toestel. Op de vloer begon Jolein sterk met een mooie arabier flickflack salto. Ze was daarna haar oefening een klein beetje kwijt maar ging dapper door en wist haar oefening tot een goed einde te brengen zonder grote fouten. In de laatste ronde liet Jolein nog twee mooie overslagen zien bij sprong.

Al met al heeft ze een goede wedstrijd geturnd en waren we tevreden. Het werd spannend of ze het zou redden om door te stromen naar de halve finales. Jolein werd knap dertiende. Er mochten uiteindelijk tien turnsters in haar categorie door. Dus helaas net niet voldoende om door te stromen.


Musselkanaal in het teken van acrogymnastiek

Zaterdag 31 januari was het topdrukte in de sporthal de Veenhorst in Musselkanaal, maar liefst 110 acroteams lieten hun kunsten zien aan het publiek en de jury. Een kleine 300 acrogymnasten waren bij ons te gast. Onze acrodames konden hun nieuwe turnpakje en trainingspak showen. De acrogymnasten kwamen uit voor de voorwedstrijden acro D/E lijn van de provinciale kampioenschappen Groningen. Voor velen de eerste wedstrijd van het seizoen. Een nieuwe dans of een nieuwe partner leverde prachtige performances en spannende momenten op. De dames van MSK en hun trainster Paulien de Boer hebben een prima prestatie neer gezet. Bij deze willen we alle vrijwilligers bedanken die deze thuiswedstrijd mogelijk hebben gemaakt.

 

Foto's gemaakt door Wilfred Hulshof.


COMBIGYM

Voor kinderen van de basisschool:
Bootcamp–Tumblingbaan–Freestyle–Minitramp–Floorball–of iets anders
cools. Iedere vrijdag van 16.15 tot 17.15 uur in de Fr.Nanningstraat. Trainer Jordi v.d. Werf. Wil je ook komen meedoen, dat kan je mag gewoon instromen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en wat we as vrijdag gaan doen dat houdt Jordi nog even geheim.

 


Acroseizoen volop in gang.

Zaterdag 24 januari vond de eerste acro wedstrijd C lijn plaats in Gramsbergen. Voor MSK kwamen er voor het eerst in dit niveau 2 duo’s in actie. Marcella en Jolein, Manon en Dianne waren dan ook wel erg nerveus voor deze wedstrijd. In plaats van één oefening moet je in de C lijn twee oefeningen aan de jury tonen. Een tempo en een balansoefening. Manon en Dianne begonnen goed aan hun balansoefening. Ze lieten keurige elementen zien en de oefening ging mooi gelijk. Helaas lukte uiteindelijk de handstand niet wat een verplicht element is in de C lijn. Waardoor ze veel punten verloren. De tempo oefening ging redelijk goed.

Marcella en Jolein begonnen met hun tempo oefening die er netjes uitzag zonder grote fouten. De balansoefening begon goed. Jammer genoeg lukte één element niet goed, wat aftrek opleverde. Al met al mogen de meiden tevreden zijn met wat ze in een jaar trainen hebben bereikt. De overstap naar C lijn blijft lastig. De meiden......
lees verder


Drums Alive
ReumActief en Gymnastiekvereniging MSK hebben samen de fitnesslessen Drums Alive georganiseerd in een blokje van 5 lessen, helaas was de belangstelling niet zo groot als verwacht. Het project is, in goed overleg, afgesloten.

Ritmische muziek, een paar drumstokjes en grote rubberen ballen, dat zijn de ingrediënten voor Drums Alive.
Samen dansen en drummen op het ritme van de muziek. Het gebruik van de twee drumstokken zorgt voor een goede coördinatie en de ontwikkeling van beide hersenhelften. Je ontdekt en verbetert je eigen ritmische gevoel. Drums Alive is ook samenwerken. Je trommelt namelijk niet alleen op je eigen bal, maar ook op de bal van degenen die naast je staan. Samengevat kun je Drums Alive omschrijven als beweeglijk, muzikaal en ritmisch bezig zijn met als resultaat een goede lichamelijke conditie.

Wilt u de Drums Alive groep in actie zien klik dan hier.


Nieuwsbrief

Klik hier voor de nieuwsbrief van januari 2015.


Onderlinge wedstrijd SSS-CSVO en MSK

Kanaalstreek: ONSTWEDDE – Afgelopen zaterdag 28 november werd er in de MFA De Bast in Onstwedde de onderlinge turnwedstrijd gehouden van CSVO Onstwedde, SSS Sellingen en MSK Musselkanaal.

Deze drie verenigingen organiseren al een aantal jaren onderlinge wedstrijden. De ochtend begon met een wedstrijd voor de recreanten. Er deden 28 recreanten mee. Aan de tweede wedstrijd deden 33 selectieturnsters mee. Alle deelneemsters werden naar leeftijd en niveau ingedeeld. De sfeer was goed en de deelneemsters hadden de kans om te laten zien wat ze allemaal leren tijdens de les. Na afloop gingen alle deelneemsters tevreden naar huis.

Foto's


Sinterklaas is op bezoek geweest bij MSK Gymnastiek.

Een geweldige happening was het op vrijdag 28 november, met maar liefst 68 leden. Sinterklaas kwam met drie pieten. Hij was wel een tikkeltje te laat. De kinderen hebben erg hun best gedaan met zang. Zelfs een goocheltruc werd uit de kast gehaald, maar onze Sint liet zich niet tevoorschijn toveren. Na een oorverdovend 'Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht', kwam de Sint alsnog tevoorschijn. Dit jaar was niet de staf verdwenen, maar het boek. Deze zat vast in de schoorsteen. Doordat de schoorsteen begon te roken ontdekten we met zijn allen de verstopplek. De kinderen hebben een dans- of toestelnummer laten zien aan de Sint en het publiek.
GEWELDIG GEDAAN!

Klik hier voor een filmpje van het feest.

Klik hier voor foto's.


Turnseizoen van start

Tien medailles! Dat is de mooie oogst van de eerste turnwedstrijd. 18 turnsters zorgden voor dit geweldige resultaat.  Dat was extra knap gezien het aantal debutanten. De oefenstof zit er al goed in en MSK is weer goed op de kaart gezet. Goud was er voor Nova Bruinsma, Jolein Hemmen en Leonie Kaijser. De volgende meiden gingen er met een zilveren plak vandoor:  Esmee Folkers, Benthe Berends, Nomi Lanting, Vera Dam en Dianne Bouwman. Roos Benus en Desiree Jonker pakten brons. Loes Haan werd in haar categorie vierde. Veerle Benus, Floor Benus en Iris Ketelaar werden vijfde. De zesde plek ging naar Liselotte Benus, Jasmijn van Wijk en Michelle Vos. Yvon Schipper werd zevende. Resultaten waar we trots op zijn. 29 november is er een onderlinge wedstrijd in Onstwedde waar de meiden weer in actie zullen komen.

15-11


Nieuwe juryleden

Eind augustus hebben Henriette Berends, Ellen Haan, Ramona Heijne en Mariska Rolfes hun jurybrevet voor Turnen Dames Niveau 1 (TD1) gehaald. Hartelijk gefeliciteerd met deze prestatie! De vereniging is blij met deze nieuwe juryleden, want zonder juryleden kunnen onze meiden niet meedoen aan wedstrijden. De felicitaties gingen vergezeld van een bloemetje! Veel succes met jureren!!!


Grote Clubaktie

27 november is de trekking van de Grote Clubactie. We zijn benieuwd of u een prijs heeft ontvangen in ieder geval bedanken we alle leden voor het verkopen van de loten en de kopers voor het steunen van onze vereniging.

Met deze actie hebben we geld ingezamend voor leuke extra activiteiten als het Sinterklaasfeest (28/11/2014) en de seizoenafsluiting (27/6/2015) te kunnen blijven realiseren, maar ook om materiaal aan te kunnen schaffen ten behoeve van de lessen.

Klik hier voor de brief over de Clubaktie

 


COMBIFIT

Iedere donderdag trainen een aantal dames bij de combifitgroep. Bij combifit gaan we aan de slag met conditie, krachttraining, grondoefeningen. De spieren worden aan het werk gezet! Dit alles doen we in een ontspannen en ongedwongen sfeer. De lessen worden zo aangeboden dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Kosten: €27.50 per blok (10 lessen). Gedurende de blokken kan ingestroomd worden. 

Wilt u ook meedoen aan de traningen combifit? . A.s. donderdag bent u welkom. We trainen van 19.30 - 20.30 uur in de Fr.Nanningstraat.


Sport- en gezondheidsmarkt

De sport en gezondheidsmarkt van zaterdag 23 augustus was voor onze vereniging een succes. Anja Hilbolling heeft een demonstratie dans laten zien met de Jumping4Kids groep. De dames van de acrogym waren aanwezig met een demonstratie. Tevens hebben de turn- meisjes/dames droge worst verkocht van slagerij Ten Hoff. Op de sport en gezondheidsmarkt hebben ze goede zaken gedaan, de opbrengst wordt besteed aan nieuwe trainingspakken. Droge worsten zijn nog steeds te koop, maar dan bij slagerij Ten Hoff.

Voor het spekken van de algemene kas heeft het bestuur ook z'n best gedaan. Zij verkochten pittenzakken en de kinderen konden worden vermaakt met sjoelen en blikgooien.

21 oktober zijn de laatste pittenzakken verkocht. Ze zijn verkocht aan een oud-lid van de vereniging Jolanda Lutje, momenteel woont zij in Eibergen. 50 kg koolzaad is verwerkt. Prima actie voor de vereniging!


Turnevent

Zaterdag 23 juni hebben we met het Turnevent het seizoen 2013/2014 afgesloten. Met allerlei turn en gym elementen konden de kinderen punten verdienen. Dit resulteerde in de turngroep van het jaar. Het was een zeer geslaagde dag met een ijsje als beloning voor het harde werken.

Wilfred Hulshof heeft veel foto's gemaakt. Een deel hiervan vindt u hier:
Foto's Turnevent.

Meer foto's bekijken of foto's bestellen kunt u hier.


GYMGALA

Zaterdag 24 mei hebben we in Sporthal de Veenhorst onze uitvoering gehad.

Foto's Gymgala

Deze foto's (en meer) zijn gemaakt door Wilfred Hulshof.
Klik hier om foto's te bestellen

Ook zijn er filmopnames gemaakt die op dvd uitgebracht gaan worden.
Tijdens de uitvoering zijn al bestellingen voor dvd's geplaats. De prijs per dvd is €5,-.
Wilt u ook zo'n dvd, maar heeft u deze nog niet besteld? Geen nood, bestellingen kunnen per email gedaan worden op het volgende adres:
info@werfproductions.nlWedstrijd 17 mei 2014

De laatste wedstrijd van het jaar en weer een goude plak voor MSK. Lieke gefeliciteerd! Ook Benthe heeft een prima prestatie geleverd met een 5e plek als resultaat. Kijk voor de foto's op onze Facebookpagina.


Wandel4daagse

De wandelvierdaagse 2014 was een groot succes. Na 15 jaar was er dit jaar weer een avondvierdaagse. Ongeveer 700 deelnemers liepen 5 of 10 kilometer. Ook onze vereniging was van de partij. De laatste avond mochten de leden tijdens de bloemenparade met het spandoek van MSK lopen, ook kregen de stoere lopers een presentje van de vereniging. Volgend jaar weer? Wij vinden van wel. Wij willen de organisatie van de avondvierdaagse bedanken en feliciteren met hun behaalde succes.

Wil je een leuk filmpje zien over de avondvierdaagse Musselkanaal?
klik hier . De film is gemaakt door Jordi van der Werf.


Promotie van MSK tijdens opening Lint

Vandaag een leuke PR dag voor MSK Jordi van der werf gaf een tumblingbaan clinic bij de kids middag van Welstad bij de opening van het nieuwe gebouw de LINT.


Paasactie/Notenactie

Femke, Nova/Merijn en Loes waren de top-verkopers van de paasactie.
Als dank voor hun inzet kregen zij een mooie traktatie.


Goud voor MSK

De drie turnsters die namens MSK meededen aan wedstrijden in Tweede Exloërmond hebben prima gepresteerd. Jolein Hemmen veroverde het goud. Debutantes Desiree Jonker en Nomi Lanting werden respectievelijk zesde en dertiende.

Jolein Hemmen begon sterk aan de wedstrijd met een mooie brugoefening. Haar score (12,800) was de hoogste van iedereen. Door op de balk en vloer ook strak te turnen was het podium in zicht. Jolein sloot haar zegetocht af met een mooi resultaat op sprong, waarmee ze de gouden plak binnen sleepte.

Desiree Jonker turnde een stabiele oefening op de balk. Haar score (11,567) was het tweede cijfer op dit onderdeel. De rest van de toestellen gingen ook prima, wat resulteerde in een plaats bij de beste zes. Nomi Lanting deed een uitstekende oefening op de brug. Daarmee legde ze de basis voor een dertiende plaats in de wedstrijd.

Op vijf april komen de meiden weer in actie op de Provinciale Kampioenschappen van Groningen.


Voorwedstrijd turnen ntsB

15 maart vond de voorwedstrijd NtsB plaats in Winsum. Tijdens deze wedstrijd konden de dames een plek in de finale behalen die op 17 mei in Leek zal plaats vinden. Voor MSK deden er negen turnsters mee.

In de categorie mini instap D2 deden Loes Haan, Myron Hulshof, Floor Benus en Benthe Berends voor het eerst mee aan een officiële KNGU wedstrijd. Met gezonde spanning begonnen de dames aan de wedstrijd, ze lieten mooie oefeningen zien hier en daar werd er nog een klein beetje vergeten maar er werden geen grote fouten gemaakt. Benthe bemachtigde een plek in de finale met een zevende plaats. Floor werd.....lees meer


Twee teams door naar districtfinale.

Zaterdag 8 maart vonden de provinciale kampioenschappen in Uithuizen plaats. Tijdens deze wedstrijd konden de dames zich plaatsen voor de districtfinale.

In de ochtendwedstrijd mocht het trio Margriet/Kirsten en Leonie als eerste in actie komen voor MSK. De meiden lieten een mooie oefening zien die zeker beter verliep dan de vorige keer. Ze werden vijftiende in een groot deelnemersveld. Lieke en Senna mochten in de categorie duo pupillen aantreden. Het belangrijkste was om de limiet te halen zodat de meiden konden doorstromen, wat in deze categorie lastig is omdat de moeilijkheidsgraad hoog is. Hier hebben de meiden aan voldaan en ze mochten....... lees meer


Jolein Hemmen naar halve finale NK turnen

Zaterdag en zondag 1 en 2 februari waren er turnwedstrijden voor de dames van de derde divisie. Tijdens deze wedstrijd konden de dames zich plaatsen voor een plekje in de halve finales van het NK. Voor MSK deed Jolein Hemmen mee in de categorie pupil II N3. Ze moest in een sterk deelnemersveld van maar liefst 30 turnsters een plekje bij de beste twaalf weten te veroveren om zich te plaatsen.

Tijdens de wedstrijd werd al snel duidelijk dat het niveau erg hoog lag. Jolein turnde stabiele en nette oefeningen en liet zien dat ze het niveau aan kon. Na drie onderdelen stond ze viertiende en werd het dus wel erg spannend. Haar laatste onderdeel brug werkte ze netjes af en nu was het wachten op de uitslag. Nadat de medailles waren vergeven werden de meiden opgenoemd die zich ook geplaatst hadden. En grote vreugde was er toen we Jolein haar naam hoorden! Ze werd twaalfde.
Gefeliciteerd!


Onderlinge wedstrijden

Een aantal gymnastiekverenigingen in de omgeving organiseren al een tijdje onderlinge wedstrijden. Dit jaar is MSK uitgenodigd om hieraan deel te nemen. De eerste twee wedstrijden hebben inmiddels plaatsgevonden.
Klik hier voor het verslag.


Geen lid en wil je toch mee doen aan het gymgala?
Dat kan!!

Klik hier voor meer info.

Klik hier voor het aanmeldformulier.


Vliegende start acroseizoen

Tijdens de eerste seizoenswedstrijd kwamen 13 MSK’ers in actie. Vijf duo’s en een trio deden mee aan de wedstrijd in Oude Pekela. Ze deden het uitstekend.

Kira Frederiks/Loes Haan en Floor Stuive/Vera Dam deden mee in de categorie dames duo E Senior. Voor Loes en Vera de eerste wedstrijd, wat het extra spannend maakte. Kira en Loes gingen als een trein, hun oefening was snel maar werd ook heel netjes gedaan. Hun tiende plek, in een sterk en groot deelnemersveld, was dan ook een knappe prestatie. Datzelfde gold voor...... lees meer

Foto's


Samen trainen

Vrijdag 10 januari hebben wij voor de les van Jumping4Ever de vereniging CSV Onstwedde uitgenodigd voor een gezamelijke training. Gewoon voor de fun en omdat het met meer mensen nog gezelliger is!


Sinterklaas bezoekt MSK

Musselkanaal, vrijdag 29 november - Bijna was het feest niet doorgegaan, twee Pieten kwamen ons vertellen dat de staf van Sinterklaas alweer verdwenen was en dat de Sint daarom niet wilde komen. Gelukkig wisten de kinderen dat de staf gewoon in de gymzaal stond. De Pieten kregen de opdracht om direct Sinterklaas op te halen. Het was een prachtig feest: de leden hadden erg hun best gedaan om een dansje of toestelnummer in te studeren. Het bestuur is erg trots op de leden en de leiding dat ze dat op zo een korte termijn hebben gerealiseerd. Ook hulde voor de organisatie. Kijk vooral naar het filmpje voor een impressie.


Met dank aan:Werf entertainments voor presentatie en film

Foto's


Jaarvergadering

Download verslag


Grote Clubaktie

487 loten zijn er tot nu toe verkocht.
Dank je wel voor jullie inzet!!
De trekking vindt plaats op 28 november, hopelijk hebben wij het lot verkocht waar een grote prijs op valt.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.


Fakkeloptocht

Zaterdagavond 12 oktober werd het einde van de 81e winkelweek van Musselkanaal ingeluid met een grote vuurwerkshow op het Star-terrein. Voorafgaand aan het vuurwerk was er een fakkeloptocht van de gymnastiek vereniging met muzikale begeleiding van Amicitia. Deze optocht ging over de Marktstraat en via de A-weg over de Havenkade naar het Star-terrein. Nadat Amicitia het Wilhelmus had gespeeld ging het vuurwerk de lucht in.

Foto's gemaakt door: Hendrik Buseman
Zie ook: 112kanaalstreek.nl


Gymfeest!

Om het seizoen feestelijk af te sluiten hebben we zaterdag 22 juni een gymfeest gehouden. Alle groepen konden laten zien wat ze ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

Filmpje
Foto's


Districtsfinale

Zaterdag 30 maart mochten er drie acro duo’s in actie komen tijdens de Districtsfinale in Meppel. Tijdens deze wedstrijd konden de meiden zich plaatsen voor de halve finales.

Als allereerste mochten Manon en Dianne aan hun oefening beginnen in de categorie dames duo d lijn. Geen ideale positie om te starten maar de meiden draaiden een keurige oefening zonder grote fouten. Helaas werd de oefening erg laag beoordeeld door de jury, wat in onze ogen niet terecht was. Erg jammer, maar niks aan te doen. Ze eindigden op de viertiende plaats. In dezelfde categorie mochten Marcella en Jolein hun kunsten laten zien. De meiden gingen......lees verder

Foto's


Paasactie / Notenactie

De paasactie is dit jaar weer succesvol verlopen. De kinderen hebben goed hun best gedaan om voor de vereniging zakjes met paaseitjes en/of walnoten te verkopen. Hartelijk dank voor jullie inzet!

De topverkopers hebben een smakelijke beloning ontvangen:
1. Lieke Lubben
2. Loes Haan
3. Hellen de Jonge


Top prestaties tijdens voorwedstrijd turnen

Afgelopen zaterdag 16 maart deden drie turnsters van MSK mee aan de voorwedstrijd niveau 6-9 in Tweede Exloërmond. Het werd een succesvolle wedstrijd.

In baan één deden Dianne Bouwman en Leonie Kaijser mee in de categorie pupil II niveau acht. Dianne mocht als allereerste op de balk haar oefening laten zien aan de jury. Ze turnde een strakke oefening. Helaas kon ze met de radslag net niet blijven staan waardoor ze de balk moest verlaten, ze maakte haar oefening netjes af. Leonie liet ook een mooie oefening zien. Ook zij moest de balk éénmaal verlaten met de koprol maar turnde daarna netjes verder. Een geslaagde eerste ronde. Op vloer lieten ....lees verder


Mooie resultaten Provinciale Kampioenschappen acrogym

Zaterdag 9 maart deden er zes teams van MSK mee aan de Provinciale Kampioenschappen die plaats vonden in Uithuizen. Via deze wedstrijd konden de meiden zich plaatsen voor de Districtfinale. Deze vind plaats op 30 maart in Meppel. Het was een lange dag met goede prestaties en mooie uitslagen.

In de ochtend wedstrijd kwamen er twee duo’s van MSK in actie. Marcella Busker/Jolein Hemmen en Manon ten Hoff /Dianne Bouwman kwamen uit in de categorie Dames Duo D lijn. Manon en Dianne lieten..... lees verder

Artikel kanaalstreek


Succesvolle onderlinge wedstrijd!

Zaterdag 2 maart mocht MSK deelnemen aan een onderlinge wedstrijd samen met CSVO Onstwedde en SSS Sellingen. In het verleden vonden onderlinge wedstrijden plaats met SSS, dit jaar voor het eerst met CSVO erbij. Het was een geslaagde dag met mooie resultaten.

In de ochtendwedstrijd deden er van de instap groep 5 turnsters mee. Loes Haan, Benthe Berends, Myron Hulshof, Floor Benus en Nova Bruinsma begonnen aan hun allereerste wedstrijd in niveau 12. Een spannende dag voor de meiden. Er was dan ook een hoog stuitergehalte. De meiden begonnen op sprong. Floor, Nova en Myron lieten mooie koprollen zien. Loes en Benthe gingen voor handstandplat, die netjes werden uitgevoerd. Na sprong mochten de meiden.........lees verder

Foto's selectie
Foto's instap

Wilt u foto's van de wedstrijd bestellen? Klik dan hier.


Mooie eerste resultaten tijdens de turnwedstrijd in Uithuizen!

Zaterdag 2 februari waren er in Uithuizen de eerste turnwedstrijden van het seizoen. Voor MSK deden er 5 turnsters mee. In de categorie instap D2 en pupil I niveau 8.

In de tweede wedstrijd mochten Vera Dam, Alyssa Scheper, Fleur Luitjens en Lisa Mensen mee doen in de categorie instap D2. Voor de dames een spannende dag want dit was voor hun allen de eerste turnwedstrijd. Daarnaast is het niveau waar zij in turnen nieuw en het deelnemersveld groot. Vera Dam liet twee mooie sprongen zien....lees verder

Foto's gemaakt door Gerty Visser


Nieuwe acroseizoen weer van start!

Zaterdag 26 januari was de eerste acrowedstrijd van het seizoen. Er mochten maar liefst zes teams van MSK in actie komen in de gloednieuwe sporthal te Oostwold. Een wedstrijd met mooie eerste resultaten.

In de ochtend wedstrijd was het de beurt aan dames duo D lijn. In dit niveau deden van MSK Marcella Busker /Jolein Hemmen en Manon ten Hoff/ Dianne Bouwman mee. Het laatst genoemde duo mocht als eerste van start in .........lees verder


Sinterklaas bezoekt MSK

Vrijdag 23 november heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan de jongste leden van MSK. Vergezeld door drie Zwarte Pieten arriveerde Sinterklaas rond 18.00 uur in de gymzaal aan de Fr. Nanningstraat. De Sint heeft genoten van de dansjes, het gezang en van de gymnastische kunsten op de nieuwe dubbele minitrampoline.

foto's


oudere berichten >


 

suggesties voor de site mailt u naar:
webmaster@mskgym.nl)