Clubtenue

Zoals elke sportvereniging heeft ook de gymnastiekvereniging MSK een eigen clubtenue. Het clubtenue dient te worden gedragen bij evenementen waar de leden zich presenteren. Men kan dan denken aan de uitvoering en seizoensafsluiting. Toch wordt het ook aangeraden om het clubtenue of een turnpakje te dragen tijdens de reguliere lessen. De trainster kan goed de houding van het lid beoordelen. En het is veiliger met vangen tijdens een sprong. De jongensgroep / combigroep en Jumping4Ever heeft keus uit een clubtenue of zwart t-shirt met bedrukking en een zwarte korte broek.

Verkoop/aankoop MSK clubtenue

Vanaf het seizoen 2015/2016 heeft onze vereniging een nieuw clubtenue. De leverancier van het tenue is TT- gymnastics. Wilt u het pakje bestellen dat kan rechtstreeks via TT-gymnastics door op de foto te klikken.

Is je tenue te klein lever deze dan in bij Bodine, zij probeert dit tenue te verkopen. Leden die de club verlaten worden vriendelijk verzocht aan te geven of zij hun clubtenue willen verkopen.

Contactpersoon: Bodine Bakker
email: webmaster@mskgym.nl

Wedstrijdtenue

Leden van de turnselectie en acrogymnastiek dragen tijdens de wedstrijden een wedstrijdturnpakje. De turnpakjes zijn in het seizoen 2016/2017 vernieuwd. Wil je een wedstrijdpakje aanschaffen informeer dan bij de leiding naar de mogelijkheden.Bij acrogym is het verplicht om in gelijke kleding te verschijnen op de wedstrijd.

Wasvoorschriften van de wedstrijdpakjes

Hierbij wat wastips, de glitterstof is erg gevoelig en kan als het op een andere manier gewassen wordt verkleuren of doorlopen. Laat turnkleding nooit in het water staan! Was het turnpakje, binnenstebuiten, op de hand met vloeibaar wasmiddel. Door het water heen halen. Het turnpakje mag niet in het water liggen!! Stop het turnpakje daarna direct in de wasmachine op het programma centrifugeren. Na het programma direct het turnpakje eruit halen en weer omdraaien. (Het pakje moet er zo goed als droog uitkomen) Hang het turnpakje op aan de waslijn met de glitterkant naar de buitenkant.Op deze manier heeft u het langste plezier van de mooie kleuren in het turnpakje.

Glittersteentjes: Om de turnkleding nog specialer te maken, is het mogelijk om er glittersteentjes aan toe te voegen. Wij zorgen ervoor dat de steentjes er goed opgezet worden maar na verloop van tijd kunnen glittersteentjes loslaten.Ook door verkeerd wassen of eraan peuteren kunnen ze loslaten, wij geven geen garantie op de steentjes.

Traningspakken

De leden die deelnemen aan wedstrijden, krijgen voor de wedstrijd een traningspak uitgereikt. Deze pakken zijn in 2015 gesponsord door Slagerij Ten Hoff. Wij zijn hier erg blij mee, wij verzoeken de leden zuinig te zijn met de traningspakken, zodat de vereniging er lang plezier van kan hebben. Na de wedstrijd worden de pakken weer ingeleverd bij de trainster en worden ze centraal gewassen. De vrijwilligster die dit voor ons verzorgt zijn we zeer erkentelijk.

Wat verder nog belangrijk is tijdens de training

Voor de veiligheid van de leden en de trainers is het van belang om geen sieraden te dragen tijdens de training of wedstrijden. Verder verzoeken wij je als je lang haar hebt deze in een staart of vlecht te dragen. Je kunt het beste op blote voeten gymnastieken. Wil je toch wat om je voeten willen, draag dan turnschoentjes.

Verkoop nieuwe of 2e hands turnpakjes

Onderstaande ruimte is gereserveerd voor de verkoop van 2e hands turnpakjes. Heb je belangstelling voor een pakje stuur dan een mail naar webmaster@mskgym.nl. Wij zullen het email adres of het telefoonnummer van de verkoper aan u mailen. Zodat u e.e.a. rechtstreeks kunt regelen. Wilt u een pakje verkopen stuur dan een foto naar webmaster@mskgym.nl. Vermeld in ieder geval de maat, het merk, of het pakje nieuw is of 2e hands en eventueel de vraagprijs.

Voorraad:
Clubtenue Bedrag: 
Maat S € 15,00 2e hands
Maat 164 € 17,50 2e hands
Maat 164 € 17,50 2e hands 
Maat 116 € 37,00 nieuw
Maat 140 € 37,00 nieuw
Broekje zwart
Maat 152 € 17,50 nieuw
Wedstrijdtenue
Maat 38 € 27,50 2e hands
Oud wedstrijdtenue
Maat N € 15,00 2e hands  
DL Turnen paspakje 
Maat 140  € 30,00 nieuw

 

 

DL Sterre Groen

 

Oud wedstrijdtenue