Acroseizoen volop in gang.

Zaterdag 24 januari vond de eerste acro wedstrijd C lijn plaats in Gramsbergen. Voor MSK kwamen er voor het eerst in dit niveau 2 duo’s in actie. Marcella en Jolein, Manon en Dianne waren dan ook wel erg nerveus voor deze wedstrijd. In plaats van één oefening moet je in de C lijn twee oefeningen aan de jury tonen. Een tempo en een balansoefening. Manon en Dianne begonnen goed aan hun balansoefening. Ze lieten keurige elementen zien en de oefening ging mooi gelijk. Helaas lukte uiteindelijk de handstand niet wat een verplicht element is in de C lijn. Waardoor ze veel punten verloren. De tempo oefening ging redelijk goed.

Marcella en Jolein begonnen met hun tempo oefening die er netjes uitzag zonder grote fouten. De balansoefening begon goed. Jammer genoeg lukte één element niet goed, wat aftrek opleverde. Al met al mogen de meiden tevreden zijn met wat ze in een jaar trainen hebben bereikt. De overstap naar C lijn blijft lastig. De meiden zijn al weer hard aan het trainen om 28 februari zo goed mogelijk voor de dag te komen tijdens de wedstrijd in Wildervank.

Zaterdag 31 januari was het de beurt aan drie duo’s en één trio in de categorie D/E lijn in eigen huis. Lieke en Senna kwamen uit in de D lijn. Ze lieten een mooie oefening zien zonder grote fouten. De cijfers leken goed. Ze werden keurig achtste. Leonie en Loes deden voor het eerst mee in deze samenstelling. Voor Leonie was dit de eerste wedstrijd als onderpartner. De dames lieten zien dat ze het niveau goed aan kunnen en werden netjes vierde. Net achter nummer drie met maar een verschil van 0,150 punten. In dezelfde categorie kwamen Vera en Desiree in actie. Voor Desiree de allereerste acro wedstrijd. Erg spannend dus. De dames draaiden een keurige oefening. En werden dan ook zevende. Als laatste mocht het enige trio van MSK hun kunsten vertonen. Floor, Marinke en Benthe begonnen goed aan hun oefening. Helaas werd er een klein foutje gemaakt. Ze werden veertiende.

De volgende wedstrijd voor deze dames is 7 maart in Oostwold.


 


T